Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole

Total intrări în director: 761
Intrări afişate: 16-20
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 ... 152 153 »


Evaluarea IMDb:6.7
Țară: Italy,
125 minute
Limbi vorbite: Engleză, Germană, Italiană, Rusă, Poloneză
Gen(uri): Drama, Razboi
Regizor: Francesco Rosi
Distribuție: John Turturro (ca Primo Levi), Rade Serbedzija (ca The Greek), Stefano Dionisi (ca Daniele), Roberto Citran (ca Unverdorben), Agnieszka Wagner (ca Galina), Aleksandr Ilin (ca The Mongol), Massimo Ghini (ca Cesare), Teco Celio (ca Col. Rovi), Claudio Bisio (ca Ferrari), Andy Luotto (ca D'Agata)

Drama bazata pe o poveste reala, The Truce prezinta incercarea de reacomodare a catorva evrei reveniti acasa, din lagarul nazist Auschwitz, dupa terminarea razboiului.
Filme Vechi   Vizualizări: 1065   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2017-02-25   Comentarii ()


Evaluarea IMDb:6.9
Țară: UK,
139 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Drama, Razboi, Istoric, Biografic
Regizor: Ken Hughes
Distribuție: Richard Harris (ca Oliver Cromwell), Alec Guinness (ca King Charles 'Stuart' I), Robert Morley (ca The Earl of Manchester), Dorothy Tutin (ca Queen Henrietta Maria), Frank Finlay (ca John Carter), Timothy Dalton (ca Prince Rupert), Patrick Magee (ca Hugh Peters), Nigel Stock (ca Sir Edward Hyde), Charles Gray (ca The Earl of Essex), Michael Jayston (ca Henry Ireton)

Oliver Cromwell (Richard Harris), anglican puritan, are două misiuni în viață: să elimine corupția larg răspândită în Anglia și să păstreze țara liberă de influența catolicismului. Ridicându-se din rândurile parlamentului, Marele Protector trece printr-o serie de conflicte cu regele Charles I (Alec Guinness), de la persecutarea catolicilor irlandezi în limba engleză...
Filme Vechi   Vizualizări: 917   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2017-02-24   Comentarii ()


Evaluarea IMDb:6.4
Țară: UK,
30 minute/episod
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Comedie
Regizor: Colin Gilbert
Distribuție: Gregor Fisher (ca Baldy)

Cheliosul Omul este un serial de televiziune încearcă Gregor Fisher, un actor de comedie scoțian. Acesta a fost difuzat în două serii care cuprinde treisprezece episoade de pe ITV, screening-ul în 1995 și 1997, a fost realizat de Unitatea de Comedie /. Atributele personajului șef au fost pieptene lui peste coafura, precum și natura lui și figura bumbling grăsuț. Serialul a fost produs și regizat de Colin Gilbert, care a lucrat cu Fisher în Scoția bine cunoscută situația comediei Rab C. Nesbitt, printre multe altele. Spectacolul a fost scris de Philip Diferă care a fost editorul de script pe Naked video. Caracterul Baldy Omul întâi a apărut într-o serie de schițe ale BBC Scoția arată video Naked.
Filme Vechi   Vizualizări: 827   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2017-02-21   Comentarii ()


Evaluarea IMDb:6.4
Țară: UK,
30 minute/episod
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Comedie
Regizor: Colin Gilbert
Distribuție: Gregor Fisher (ca Baldy)

Cheliosul Omul este un serial de televiziune încearcă Gregor Fisher, un actor de comedie scoțian. Acesta a fost difuzat în două serii care cuprinde treisprezece episoade de pe ITV, screening-ul în 1995 și 1997, a fost realizat de Unitatea de Comedie. Atributele personajului șef au fost pieptene lui peste coafura, precum și natura lui și figura bumbling grăsuț. Serialul a fost produs și regizat de Colin Gilbert, care a lucrat cu Fisher în Scoția bine cunoscută situația comediei Rab C. Nesbitt, printre multe altele. Spectacolul a fost scris de Philip Diferă care a fost editorul de script pe Naked video. Caracterul Baldy Omul întâi a apărut într-o serie de schițe ale BBC Scoția arată video Naked.
Filme Vechi   Vizualizări: 776   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2017-02-21   Comentarii ()


Evaluarea IMDb:6.8
Țară: UK,
139 minute
Limbi vorbite: Engleză, Rusă
(uri): Drama, Razboi, Istoric
Regizor: Tony Richardson
Distribuție: Trevor Howard (ca Lord Cardigan), Vanessa Redgrave (ca Clarissa), John Gielgud (ca Lord Raglan), Harry Andrews (ca Lord Lucan), David Hemmings (ca Captain Nolan), Peter Bowles (ca Paymaster Capt. Duberly), Jill Bennett (ca Mrs. Duberly), Ben Aris (ca Lt. Maxse), Micky Baker (ca Trooper Metcalfe), Leo Britt (ca General Scarlett)

In 1854, razboiul din Crimeea este iminent. Statul major englez decide sa apere Turcia si sa lupte impotriva Rusiei. Regimentul cavaleriei usoare este trimis pe front, desi se stie ca soldatii vor fi masacrati. Sefii militari au o singura obsesie: sa afle cui i se va atribui responsabilitatea inevitabilei tragedii. Filmul este o cronica a evenimentelor care au condus la implicarea Marii Britanii in razboiul din Crimeea impotriva Rusiei...
Filme Vechi   Vizualizări: 869   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2017-02-18   Comentarii ()