Acasă » Filme » CRIMA

Ted Bundy - Theodore Robert Bundy (2002) subtitrat
2017-07-10, 16:58:21


Evaluarea IMDb:5.9
Țară: UK,
99 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Thriller, Horror, Drama, Crima, Biografic
Regizor: Matthew Bright
Distribuție: Michael Reilly Burke (ca Ted Bundy), Boti Bliss (ca Lee), Jennifer Tisdale (ca Pretty Girl), Annalee Autumn (ca Girl Attacked on Street), Steffani Brass (ca Julie), Eric DaRe (ca Male Partygoer), Melissa Schmidt (ca Female Partygoer), Deborah Offner (ca Beverly), Julianna McCarthy (ca Professor), Michael Santos (ca Man at the Window)

Filmul urmărește povestea sinistrului Theodore Robert Bundy, cel mai celebru ucigaș în serie american. Bundy, un tânăr charismatic care făcea o impresie excelentă la prima vedere, a fost un psihopat obsedat de pornografie, care a marcat deceniul ’70 cu crimele lui oribile. A fost arestat și a evadat de două ori. În 1978, când a fost arestat pentru ultima oară, a recunoscut că a ucis 36 de femei, dar se bănuiește că numărul adevărat al victimelor este mult mai mare, probabil peste o sută. A fost executat într-o închisoare din Florida în 1989. Filmul reconstituie evenimentele începând cu anul 1974, când Bundy lucra ca voluntar la o linie fierbinte și când începe să nu-și mai controleze impulsurile deviante. Povestea crimelor lui este cutremurătoare, iar cine e interesat de misterele minții omenești va vedea în Ted Bundy abisul psihologic care naște monștri.

Categorie: CRIMA | Adăugat de: Soke | Tag-uri: Crima, Ted Bundy, Horror, criminal in serie, 2002, caz real, Biografic, drama, Thriller, Theodore Robert Bundy
Vizualizări: 75 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: