Acasă » Filme » HORROR

Apparitions - Aparitii - miniserie - (2008) subtitrat
2017-07-10, 11:34:45


Evaluarea IMDb:8.1
Țară: UK,
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Actiune, Horror, Drama
Regizor: Joe Ahearne, John Strickland
Distribuție: Martin Shaw (ca Father Jacob), Rick Warden (ca Astaruth), Siobhan Finneran (ca Sister Ruth), John Shrapnel (ca Cardinal Bukovak), Luigi Diberti (ca Monsignor Vincenzo), Shaun Dooley (ca Liam), David Gyasi (ca Father Daniel), Michelle Joseph (ca Sister Anne), Romy Irving (ca Donna), Sarah-Jayne Steed (ca Sarah)

Parintele Iacob, detectivul miracolelor si preot exorcist, are o misiune: de al invinge pe Satana inainte ca acesta sa aduca sfarsitul lumii. Miza creste odata ce Diavolul revendica secolul trecut si il are pe cel prezent in vizor. Pentru Parintele Jacob, slujba devine din ce in ce mai aglomerata cu fiecare saptamana. Referiri la aparitii, posedari, semne ale Sfintilor si miracolelor Domnului sunt la ordinea zilei. Pentru unii, acest lucru este dovada a faptului ca lupta cu Satana se intensifica si ca Armageddon-ul, lupta Sfarsitului Zilelor, se apropie cu repeziciune. Pentru altii, este doar o dovada a faptului ca Biserica Catolica este din ce in ce mai vunerabila in fata celor deranjati si deceptivi. Investigarea adevarului, confruntarea cu scepticii precum si raul pur, presupune un preot cu o integritate extraordinara, inteligenta, compasiune si curaj, dar mai ales – credinta. Parintele Jacob este un asemenea preot: un om a carui convingeri ii permit si il impulsioneaza sa se confrunte cu controversele, sa prezinte adevarul in toate formele sale, oriunde l-ar conduce acesta. Si, cu Jacob fortat sa isi confrunte proprii demoni ascunsi, il urmam adanc in inima intunericului: fiind martori, ca si el, la cele mai uimitoare acte de sfintenie si satanism.

1.2.3.4.5.6.

Categorie: HORROR | Adăugat de: Soke | Tag-uri: miniserie, preot, actiune, exorcist, Armageddon, drama, Aparitii, Apparitions, Horror, Satana
Vizualizări: 70 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: