Acasă » Filme » ISTORIC

Siberiade - Siberiada (1979) subtitrat
2017-07-09, 11:33:46


Evaluarea IMDb:8.2
Țară: Soviet Union,
206 minute
Limbi vorbite: Germană, Rusă
Gen(uri): Drama, Razboi, Romantic, Istoric
Regizor: Andrey Konchalovskiy
Distribuție: Nikita Mikhalkov (ca Aleksei Ustyuzhanin), Natalya Andreychenko (ca Nastya Solomina), Lyudmila Gurchenko (ca Taya Solomina v 60-e godi), Mikhail Kononov (ca Rodion Klimentov), Pavel Kadochnikov (ca vechniy Ded), Elena Koreneva (ca Taya Solominav 40-e godi), Evgeniy Leonov-Gladyshev (ca Aleksey Ustyuzhanin v 40-e godi), Vitali Solomin (ca Nikolai Ustyuzhanin), Sergey Shakurov (ca Spiridon Solomin), Vladimir Samoylov (ca Afanasi Ustyuzhanin)

Un sat uitat de Dumnezeu din Siberia, denumit Yelan, reflecta istoria Rusiei de la inceputul secolului al XX-lea si pana in deceniul 6, iar trei generatii de barbati si femei din familiile Solomin si Ustyuzhanin incearca sa gaseasca pamantul fagaduintei si sa il redea poporului. Afanasy Ustyuzhanin construieste un drum prin taiga inainte de Revolutia bolsevica din anul 1917, in vreme ce fiul sau Nikolai va contribui ulterior la punerea bazelor comunismului. Saracul Nikolai Ustyuzhanin este indragostit de bogata Anastasya Solomina, iar sentimentele ii sunt impartasite, insa relatia lor amoroasa este zadarnicita de impotrivirea parintilor fetei, care isi pun slujitorii sa il bata pe baiat, sa il urce intr-o barca si sa il alunge pe mare. Dupa multi ani, Nikolai se intoarce in satul natal impreuna cu fiul sau adolescent pe nume Aleksey si afla ca Anastasya Solomina a fost omorata in timpul Revolutiei, dupa ce a fugit de acasa pentru a-l cauta pe el. In anii '60, geologul Aleksey Ustyuzhanin revine in satul Yelan pentru a cauta petrol, iar - dupa ce pretiosul "aur negru" este gasit in Siberia - zona respectiva inceteaza sa mai fie izolata si nepopulata.

1.2.3.4.

Categorie: ISTORIC | Adăugat de: Soke | Tag-uri: Razboi, Siberia, Siberiade, 1979, drama, istoric, Romantic, Revolutia bolsevica, miniserie
Vizualizări: 72 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: