Acasă » Filme » RAZBOI

Max - Max Rothman (2002) subtitrat
2017-07-10, 17:25:30


Evaluarea IMDb:6.6
Țară: Hungary,
106 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Drama, Razboi
Regizor: Menno Meyjes
Distribuție: John Cusack (ca Max Rothman), Noah Taylor (ca Adolf Hitler), Leelee Sobieski (ca Liselore von Peltz), Molly Parker (ca Nina Rothman), Ulrich Thomsen (ca Captain Mayr), David Horovitch (ca Max's Father), Janet Suzman (ca Max's Mother), Peter Capaldi (ca David Cohn), Yuliya Vysotskaya (ca Hildegard), András Stohl (ca NCO)

Aceasta este povestea unui tanar artist pe nume Adolf Hitler (Noah Taylor) si relatia sa cu un negustor de obiecte de arta si profesor evreu, Max Rothman (John Cusack). Pe masura ce incercarile fostului soldat din Primul Razboi Mondial de a invata arta dau gres, necorespunzand aspiratiilor sale, preocuparile lui Hitler se indreapta catre altceva... catre ura fata de evrei si viitorul Germaniei. Este posibil ca esecul cuiva in a preda arta sa fie cheia terorii ce va avea sa urmeze? O poveste fictiva care se inspira din faptul ca Hitler a cochetat in tineretile sale cu pictura de inspiratie clasica, MAX este un film care contine o miraculoasa lectie de istorie, si un raspuns la o intrebare retorica, grava: Oare Holocaustul nu ar fi existat daca Hitler nu ar fi incetat sa picteze?

Categorie: RAZBOI | Adăugat de: Soke | Tag-uri: 2002, Razboi, pictor, john cusack, drama, Hitler, max, nazisti, artist plastic, Max Rothman
Vizualizări: 99 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: