Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

Intrări în categorie: 761
Intrări afişate: 11-15
Pagini: « 1 2 3 4 5 ... 152 153 »

Sortează după: Data
Evaluarea:5.9
Țară: USA,
138 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Acțiune, Dramă, Aventură
Regizor: Darren Aronofsky
Distribuție: Russell Crowe (ca Noah), Jennifer Connelly (ca Naameh), Ray Winstone (ca Tubal-cain), Anthony Hopkins (ca Methuselah), Emma Watson (ca Ila)

E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege...
Filme Vechi   Vizualizări: 202   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2015-04-20   Comentarii ()

Evaluarea:5.3
Țară: USA,
167 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Acțiune, Dramă, Aventură, Război, Istoric, Biografic
Regizor: Robert Dornhelm
Distribuție: Dougray Scott (ca Moses), Linus Roache (ca Aaron), Naveen Andrews (ca Menerith), Mía Maestro (ca Zipporah), Paul Rhys (ca Ramses)

Printr-o intorsatura a sortii, un prunc iudeu este crescut la curtea faraonului egiptean, urmand a deveni print. In momentul in care isi descopera adevarata origine, Moise porneste in cautarea propriului destin, cel de conducator si salvator al poporului iudeu.
Filme Vechi   Vizualizări: 1812   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2015-04-20   Comentarii ()

Evaluarea:6.4
Țară: USA,
189 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Dramă, Aventură
Regizor: Kevin Connor
Distribuție: Martin Landau (ca Abraham), Jacqueline Bisset (ca Sarah), Billy Campbell (ca Moses), Eddie Cibrian (ca Joseph), Frederick Weller (ca Jacob)

De la Geneza la Cele Zece Porunci, aceste povestiri biblice inca ne farmeca, prin incredibila forta a credintei si a spiritului si semnificatia lor. Urmariti-i pe descendentii lui Avraam din zorii omenirii pana la Exodul din Egipt sub conducerea lui Moise.
Filme Vechi   Vizualizări: 1508   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2015-04-20   Comentarii ()

Evaluarea:7.7
Țară: Italy,
185 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Dramă, Aventură, Istoric, Biografic
Regizor: Roger Young
Distribuție: Ben Kingsley (ca Potiphar), Martin Landau (ca Jacob), Lesley Ann Warren (ca Potiphar's Wife), Alice Krige (ca Rachel), Dominique Sanda (ca Leah)

Tanarul al e carui vise s-au adeverit.
Numele lui inseamna "Adaos"
"Voi negresit v-ati gandit sa-mi faceti rau, dar Dumnezeu a schimbat raul in bine ca sa implineasca ceea ce se vede azi, si anume sa scape viata unui popor in mare numar." Gen. 50:20
O poveste a unui om ales de Dumnezeu cu un mare scop, a carui viata a fost greu incercata, fiind urat de fratii care au incercat sa-l ucida, vandut ca sclav, intemnitat...
Filme Vechi   Vizualizări: 1846   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2015-04-20   Comentarii ()

Evaluarea :3.9
Țară: Germany,
178 minute
Limbi vorbite: Engleză

Gen(uri): Dramă, Aventură, Romantic
Regizor: John Irvin
Distribuție: Jon Voight (ca Noah), Mary Steenburgen (ca Naamah), F. Murray Abraham (ca Lot), Carol Kane (ca Sarah), Mark Bazeley (ca Shem)

Povestea lui Noe, de la fuga din Sodoma si Gomora si pana la construirea arcei. Dumnezeu ii spune lui Noe (Jon Voight) si fiilor lui sa-si faca o arca destul de mare pentru familia lor si cate doua animale din fiecare specie. Dar Noe e luat in ras de sateni. Desi arca le salveaza vietile, Noe si familia lui trebuie sa lupte cu piratii si cu vietati monstruoase, descoperind totodata ca viata pe mare pune multe probleme fizice si psihice.
Filme Vechi   Vizualizări: 2768   Author:    Adăugat de: Soke   Data: 2015-04-23   Comentarii ()