Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

Stan si Bran - Laurel and Hardy - A Haunting We Will Go - Magicianul (1942) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.4
Țară: USA,
68 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Comedie
Regizor: Alfred L. Werker
Distribuție: Stan Laurel (ca Stan), Oliver Hardy (ca Ollie), Elisha Cook Jr. (ca Frank Lucas), George Lynn (ca Darby Mason), Dante (ca Dante the Magician)

La iesirea din închisoare, lui Stan și Bran li se sugerează de către polițiști să părăsească orașul în șase ore, dacă nu vor să primeasca 60 de zile de muncă în folosul comunității.Deși ei vor să ajungă în Florida,răspund unui anunț din ziar în care se caută cineva care să însoțească transportul unui colet cu trenul spre Dayton. Deși se cam codesc la început din cauza faptului că ei trebuie să însoțească un mort într-un sicriu, acceptă până la urmă mai ales ca li se promit 100 de dolari pentru acest serviciu. Bine-nțeles că cei doi habar nu au că persoana din sicriu nu e moartă, ci este membrul unei bande de escroci care vor să obțină o moștenire ce nu li se cuvine. Nici nu au urcat bine sicriul în vagon că acesta se amesteca printre alte obiecte din recuzita unui magician printre care și un sicriu identic, fapt ce duce la o serie de întâmplări hilare și neprevăzute.


 

 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-06-06)
Vizualizări: 1258 | Tag-uri: sicriu, Magie, Stan şi Bran, comedie, Laurel and Hardy, A-Haunting We Will Go | Rating: 5.0/1