Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

Barabbas - Barabba (1961) subtitrat

Evaluarea IMDb:7.0
Țară: Italy,
137 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Drama, Aventura, Istoric, Biografic
Regizor: Richard Fleischer
Distribuție: Anthony Quinn (ca Barabbas), Silvana Mangano (ca Rachel), Katy Jurado (ca Sara), Harry Andrews (ca Peter), Vittorio Gassman (ca Sahak), Valentina Cortese (ca Julia), Jack Palance (ca Torvald), Ernest Borgnine (ca Lucius), Arnoldo Foà (ca Joseph of Arimathea), Douglas Fowley (ca Vasasio)

Aceasta este povestea fictiva a lui BARABBAS, bazata pe fascinantul pasaj din Noul Testament in care Pilat din Pont intreaba poporul din Ierusalim pe cine vor sa elibereze – pe Iisus din Nazareth sau pe Barabbas, un hot si criminal – lumea a strigat numele lui Barabbas. Si atunci el a fost eliberat, evenimentul avea sa-l marcheze pe Barabbas pentru tot restul vietii sale. Dupa ce-si vede fosta iubita, Rachel, omorata cu pietre pentru credinta sa in Isus, Barabbas se intoarce la viata sa de hot. Arestat din nou, el este un alt prieten care-si da viata in numele lui Iisus. Abia la sfarsit, cand Barabbas urma sa fie crucificat, isi descopera credinta.


Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-05-01)
Vizualizări: 612 | Tag-uri: Barabbas, filme italiene, Aventura, isus, Jesus, Biografic, drama, Pilat, istoric, Anthony Quinn | Rating: 5.0/1