Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

Blow - Visul Alb (2001) subtitrat

Evaluarea IMDb:7.4
Țară: USA,
124 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Drama, Crima, Biografic
Regizor: Ted Demme
Distribuție: Johnny Depp (ca George Jung), Penélope Cruz (ca Mirtha Jung), Franka Potente (ca Barbara Buckley), Rachel Griffiths (ca Ermine Jung), Paul Reubens (ca Derek Foreal)

Din 1970, doar in cativa ani, cocaina pulbere s-a transformat dintr-un drog relativ necunoscut intr-o afacere internationala de multe miliarde. Multa lume cunostea faptul ca in spatele valului de popularitate al acestui drog erau cartelurile columbiene hotarate sa faca bani. Dar ceea ce nu stiau cei mai multi oameni era faptul ca acei capi ai mafiei columbiene aveau o legatura americana care facea ca totul sa devina posibil : George Jung, un baiat dintr-un mic orasel care a decis sa urmeze visul american dar in felul lui – devenind primul american care importa pe scara larga cocaina in America ajungand in scurt timp sa se scalde in bani. Dar orice ar fi facut, el nu a putut niciodata sa obtina singurul lucru pe care il dorea cu adevarat: o dragoste numai pentru el. ,,Visul Alb’’ dezvaluie povestea fascinanta a lui George Jung – urcusul si caderea – despre felul in care acesta si-a folosit si ultima picatura de ingeniozitate, ambitie si curaj doar pentru a-si vedea toate visurile innecate in lacomie.


Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-10-09)
Vizualizări: 2224 | Tag-uri: Cartel, penélope cruz, Biografic, drama, Blow, droguri, johnny depp, Mafia, vis, Crima | Rating: 5.0/1