Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

Borsalino & Co. - Impotriva Mafiei (1974) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.3
Țară: France,
110 minute
Limbi vorbite: Franceză, Italiană
Gen(uri): Acțiune, Dramă, Crimă
Regizor: Jacques Deray
Distribuție: Alain Delon (ca Roch Siffredi), Riccardo Cucciolla (ca Volpone), Daniel Ivernel (ca Inspector Fanti), Reinhard Kolldehoff (ca Sam), André Falcon (ca Inspector Cazenave)

Continuare a celebrei pelicule din 1970, in care Alain Delon si Jean-Paul Belmondo au facut un cuplu de neuitat, filmul de fata a fost realizat la putin timp dupa primul, dar lansat pe ecrane abia dupa patru ani. In Marsilia anilor '30, Roch Siffredi (Alain Delon), un gangster care trebuie sa isi apere imperiul impotriva mafiei italiene care incearca sa ii acapareze teritoriul si afacerile. Intr-o lupta cu marele sau dusman Vulpone(Riccardo Cuciolla), un mafiot italian, partenerul lui Siffredi, Francois Capella, este omorat iar Siffredi paraseste Marsilia, dar revine cativa ani mai tarziu, cu o noua banda de gangsteri, pentru a razbuna moartea bunului sau prieten si pentru a-l elimina pe Vulpone pentru totdeauna.


Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-11-20)
Vizualizări: 1340 | Tag-uri: gangsteri, actiune, Împotriva Mafiei, marsilia, drama, Mafia, Borsalino & Co., alain delon, Crima, banda | Rating: 4.5/2