Acasă » Articole » Filme Vechi

Boss of Bosses - Paul Castellano - Seful Sefilor (2001) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.7
Țară: USA,
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Dramă, Crimă, Biografic
Regizor: Dwight H. Little
Distribuție: Chazz Palminteri (ca Paul Castellano), Angela Alvarado (ca Gloria Olarte), Jay O. Sanders (ca Joseph O'Brien), Clancy Brown (ca Andris Kurins), Daniel Benzali (ca Bruce Mouw)

Din 1976 și până în 1985, Paul Castellano (Chazz Palminteri) a condus afacerile familiei mafiote Gambino din New York, încercând să le orienteze către activități mai legitime. Castellano e cunoscut pentru faptul că n-a vrut ca familia lui să se amestece în traficul cu droguri, iar cine încălca interdicția plătea cu viața. În felul lui, Castellano a fost un mafiot cu principii, care și-a atras dușmani de temut, printre care John Gotti (Sonny Marinelli). Filmul începe cu asasinarea lui de către oamenii lui Gotti și se întoarce apoi în timp la evenimentele care au dus la moartea lui Castellano. Chazz Palminteri interpretează cu profunzime rolul acestui mafiot care începe să-și facă procese de conștiință o dată cu înaintarea în vârstă și care până la urmă devine victima unui contract pus pe capul lui.


Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-09-23)
Vizualizări: 2465 | Tag-uri: New York, Mafia, drama, Biografic, Boss of Bosses, Gambino, Castellano, Crima | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: