Acasă » Articole » Filme Vechi

Cannibal Holocaust - Canibal holocaust (1980) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.0
Țară: Italy,
95 minute
Limbi vorbite: Engleză, Spaniolă, Italiană
Gen(uri): Horror, Aventură
Regizor: Ruggero Deodato
Distribuție: Robert Kerman (ca Professor Harold Monroe), Luca Barbareschi (ca Mark Tomaso), Paolo Paoloni (ca 1st Executive), Francesca Ciardi (ca Faye Daniels), Perry Pirkanen (ca Jack Anders)

Cannibal Holocaust este un horror italienesc care este inca interzis in mai mult de 50 de tari din intreaga lume. La momentul lansarii, regizorul Ruggero Deodata a fost arestat si acuzat de crima, filmul sau fiind considerat un snuff film - un gen de film in care este prezentata moarte unei persoane, fara a fi adaugate efecte speciale, cu scopul de a fi distribuit si a scoate bani de pe urma lui. Ulterior, regizorului i-au fost retrase acuzatiile si a fost eliberat. Cannibal Holocaust a fost filmat in Amazon, alaturi de membri unor triburi reale de indigeni. Filmul este povestea unui echipe de documentarisit ce dispar dupa ce se duc sa filmeze alaturi de triburi, dar dupa doua luni nu se mai intorc. Asa ca o alta echipa porneste in cautarea lor. Mai multe animale au fost omorate in timpul filmarilor, o parte din scene fiind prezente si in film.


 

Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-11-11)
Vizualizări: 2424 | Tag-uri: Amazon, Cannibal Holocaust, Canibal, Horror, Film, filme italiene, Aventura, actiune, indieni, trib | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: