Acasă » Articole » Filme Vechi

Come il vento - Like the Wind - La fel ca vantul (2013) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.2
Țară: Italy,
110 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Drama, Crima, Romantic, Biografic, Mafia
Regizor: Marco S. Puccioni
Distribuție: Valeria Golino (ca Armida Miserere), Filippo Timi (ca Umberto Mormile), Francesco Scianna (ca Riccardo Rauso), Chiara Caselli (ca Rita Rauso), Marcello Mazzarella (ca Maresciallo Stefano Prati)

Directoarea unui centru penitenciar din Italia, Armida Miserere primeste in mod regulat amenintari cu moartea de la mafioti. Sotul sau Umberto o sustine 100% in ceea ce face. In tot acest timp si el incearca sa elimine mafia italiana din peisaj. Este atat de implicat incat este asasinat. Viata Armidei, femeie puternica, va fi schimbata pentru totdeauna. Urmeaza ani lungi de doliu, furie si lupta. Pentru a mai uita durerea si pentru a continua munca depusa de sotul sau, Armida accepta sa fie directoarea unei inchisori cunoscute pentru faptul ca gazduieste cei mai periculosi criminali din Italia. In acest univers dur si ostil, Armida incearca sa isi impuna metodele nonconformiste, deloc apreciate de autoritati.
 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-06-13)
Vizualizări: 1355 | Tag-uri: inchisoare, Crima, Mafia, filme italiene, Like the Wind, Biografic, Director, drama, Come il vento, Romantic | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: