Filme Generatia65

Sâmbătă, 2019-02-16

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneA Haunting We Will Go - Stan si Bran - Laurel & Hardy (1942)
 

A Haunting We Will Go - Stan si Bran - Laurel & Hardy (1942)
68 minute
Comedie
Stan Laurel, Oliver Hardy

La iesirea din închisoare, lui Stan și Bran li se sugerează de către polițiști să părăsească orașul în șase ore, dacă nu vor să primeasca 60 de zile de muncă în folosul comunității.Deși ei vor să ajungă în Florida,răspund unui anunț din ziar în care se caută cineva care să însoțească transportul unui colet cu trenul spre Dayton. Deși se cam codesc la început din cauza faptului că ei trebuie să însoțească un mort într-un sicriu, acceptă până la urmă mai ales ca li se promit 100 de dolari pentru acest serviciu. Bine-nțeles că cei doi habar nu au că persoana din sicriu nu e moartă, ci este membrul unei bande de escroci care vor să obțină o moștenire ce nu li se cuvine. Nici nu au urcat bine sicriul în vagon că acesta se amesteca printre alte obiecte din recuzita unui magician printre care și un sicriu identic, fapt ce duce la o serie de întâmplări hilare și neprevăzute.


 
Laurel & Hardy, A Haunting We Will Go, comedie, 1942, Stan si bran, Stan Laurel, Oliver Hardy, Dayton
Categorie: Comedie | Adăugat de: Soke (2018-11-27) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 60 | Tag-uri: comedie, Stan Laurel, A Haunting We Will Go, 1942, Oliver Hardy, Dayton, Stan si bran, Laurel & Hardy | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme generatia65 © 13.07.2013