Filme Generatia65

Luni, 2019-05-20

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneDon Camillo e l'on. Peppone (1955)
 

Don Camillo e l'on. Peppone (1955)
107 minute
Comedie
Fernandel

Ca de obicei, si motorul acestui film din seria "Don Camillo" este lupta catolicism-comunism intr-un fel amuzant! Toata aceasta serie de filme este de fapt un "meci de box" intre preotul unui sat italian, Don Camillo si "dusmanul" sau,primarul comunist Peppone.Don Camillo nu scapa nici o ocazie sa rada de vechiul sau adversar.In aceasta a 3-a runda,cei doi sunt adversari in alegerile locale si parlamentare,unde Peppone a fost nominalizat candidat al comunistilor.Urmarim o simpatica "batalie a alegerilor" in campania electorala si intelegerea "neortodoxa" pe care o fac cei doi:Don Camillo promite sa-l ajute pe Peppone sa treaca un examen important(de primar),în schimbul unui nou proiect de constructie a unei biserici. Un element hazliu,in contrast cu linia partidului(impotriva unor slabiciuni sentimentale) e si momentul cand apare secretara primarului.O alta secventa amuzanta este cea a tancului "pierdut".Peppone iese victorios si devine deputat pentru Roma,la care renunta in favoarea... luptei cu Don Camillo.


  
1955, Don Camillo, Fernandel, filme italiene, Peppone, comedie, filme online subtitrate


Sursa: http://soke.ucoz.com/
Categorie: Comedie | Adăugat de: Soke (2019-02-17) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 60 | Tag-uri: filme italiene, Fernandel, comunist, primar, Don Camillo, 1955, Filme generatia65, Peppone, comedie | Evaluare: 5.0/1

Filme generatia65 © 13.07.2013