Filme Generatia65

Miercuri, 2019-01-23

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneL'Infermiera Nella Corsia Dei Militari (1979)
 

L'Infermiera Nella Corsia Dei Militari (1979)
89 minute
Comedie
Lino Banfi

Actiunea filmului se desfasoara in cea mai mare parte intr-un spital de nebuni rezervat cadrelor militare. Directorul spitalului este Amedeo La Russa care e disperat ca sotia sa (Veronica) este frigida, fapt ce nu o impiedica sa stea goala mai tot timpul. Grazia Mancini este cantareata de profesie si este trimisa de proprietarul clubului in care canta sa caute niste tablouri care au apartinut mamei sale si care, din motive necunoscute, sunt ascunse chiar in spitalul de nebuni. Pentru a nu da nastere unor banuieli Grazia se va da drept asistenta medicala si se va angaja acolo. In mod firesc toti barbatii din spital(pacienti si doctori) sunt atrasi de formele Graziei si incearca sa se apropie de ea cat se poate de mult, cel mai afectat fiind Amedeo care incepe sa viseze la ea cu ochii deschisi. Cautarea tablourilor va alterna cu momentele din viata pacientilor care se cred Rommel, Napoleon, vad tantari imaginari sau pun in curtea spitalului capcane pentru pentru animale salbatice.


 
comedie, spital de nebuni, filme, comedie sexi, filme italiene, L'Infermiera Nella Corsia Dei Milit, 1979, Lino Banfi


Sursa: http://soke.ucoz.com/
Categorie: Comedie | Adăugat de: Soke (2019-01-01) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 43 | Tag-uri: comedie, 1979, filme, comedie sexi, Lino Banfi, spital de nebuni, L'Infermiera Nella Corsia Dei Milit, filme italiene | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme generatia65 © 13.07.2013