Filme Generatia65

Miercuri, 2019-01-23

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneThe Out Towners (1970)
 

The Out Towners (1970)
101 minute
Comedie
Jack Lemmon

George (Jack Lemmon) și Gwen (Sandy Dennis) par a fi fost făcuți unul pentru celălalt. Mariajul soților Kellermans din Twin Oaks, Ohio, este fără cusur. Asta până în momentul în care bărbatul, care devine cel mai important candidat al companiei la care lucra pentru a fi promovat într-un nou post la New York decide să accepte provocarea. Așa se face că George și Gwen trag aer în piept și se pregătesc să răspundă acestei onorante provocări, pornind la drum pentru a cuceri laurii metropolei americane. Calea spre New York se dovedește a fi un drum către iad, iar ceea ce începe prost are în mod cert toate șansele să se sfârșească mult mai rău. Coșmarul soților Kellermans este întreținut de zboruri deviate, rezervări anulate, pierderea unor trenuri, întâlnirea unor oameni pe care îi găsesc extrem de ciudați, bagaje pierdute și o mulțime de alte situații care vă vor aduce în situația de a vă amuza copios.

  
sorin-soke site, New York, Jack Lemmon, 1970, The Out Towners, comedie, filme generatia65


Sursa: http://soke.ucoz.com/
Categorie: Comedie | Adăugat de: Soke (2019-01-02) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 35 | Tag-uri: sorin-soke site, Jack Lemmon, The Out Towners, New York, Filme generatia65, comedie, 1970 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme generatia65 © 13.07.2013