Filme Generatia65

Miercuri, 2019-01-23

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneEspion Leve-Toi (1982)
 

Espion Leve-Toi (1982)
98 minute
Thriller, Drama, Crima
Lino Ventura, Bruno Cremer

Sebastien Grenier, un fost spion francez, lucrează ca analist financiar la Zurich şi are o relaţie cu Anna Gretz, de naţionalitate germană, ce predă la universitate. Existenţa sa paşnică începe să se dezintegreze in momentul când este recrutat din nou de un agent secret de informaţii francez, pentru a descoperi modul în care unul dintre agenţii proprii a fost găsit şi executat în plină zi, de către o bandă de terorişti. Sebastien începe să lucreze la caz, dar realizează imediat că se încearcă scoaterea lui din joc, dat fiind că legaturile lui din retea sunt eliminate înainte de a se putea ajunge la ei. Cu cât devine mai adânc implicat în acest caz, el ajunge să înţeleagă că este doar folosit într-un sistem politic elaborat, un sistem care va duce la moartea Annei şi la legământul de a prinde criminalii care au distrus şi ceea ce mai rămăsese din viaţa lui.


  
Espion Leve-Toi, Lino Ventura, Bruno Cremer, 1982, generatia65, Crima, drama, Thriller


Sursa: http://soke.ucoz.com
Categorie: Crima | Adăugat de: Soke (2018-12-25) | Autor: Filme generatia65 W
Vizualizări: 53 | Tag-uri: 1982, Lino Ventura, generatia65, drama, Espion Leve-Toi, Thriller, Bruno Cremer, Crima | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme generatia65 © 13.07.2013