Filme Generatia65

Miercuri, 2019-01-23

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneLe Scoumoune (1972)
 

Le Scoumoune (1972)
101 minute
Drama, Crima
Jean-Paul Belmondo, Gerard Depardieu

Acțiunea filmului se petrece în Franta, între 1934 si până după cel de-al II-lea Război Mondial. Este de fapt portretul unui criminal, ROBERTO BORGO, un tip dur, rece, sardonic, loial și... mortal. El sosește în Marsilia cu scopul de a-l ajuta pe Xavier Saratov, un vechi prieten, să scape de o condamnare de 20 de ani pentru o crimă pe care n-a comis-o. Prin amenințări și crime, Roberto preia o casă de toleranță și, cu ajutorul surorii lui Xavier, Georgia, strânge bani pentru apărarea lui Xavier. Xavier pierde în instanță și după înca o serie de crime, Roberto ajunge și el în același institut de reeducare. În timp ce Roberto și Xavier pregătesc minuțios o evadare, li se oferă șansa de a lucra ca geniști, iar mai apoi sunt grațiati pentru serviciile aduse Franței. După război, Roberto se întoarce la aceleași îndeletniciri periculoase și când în sfârsit se hotărăște să se retragă, amicul lui este ucis, iar sora acestuia cu care avea o veche relație de dragoste este grav rănită.

 
Crima, 1972, Scoumoune, film online subtitrat, Gerard Depardieu, Jean-Paul Belmondo, Criminal, drama, Le Scoumoune


Sursa: http://filmegeneratia65.tk
Categorie: Crima | Adăugat de: Soke (2018-12-01) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 38 | Tag-uri: Scoumoune, Criminal, 1972, Crima, Jean-Paul Belmondo, Le Scoumoune, Gerard Depardieu, drama | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Filme generatia65 © 13.07.2013