Acasă » Articole » Filme Vechi

Fracchia contro dracula - Fracchia contra Dracula (1985) subtitrat

Evaluarea IMDb:5.7
Țară: Italy,
94 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Horror, Comedie
Regizor: Neri Parenti
Distribuție:Paolo Villaggio (ca Giandomenico Fracchia), Edmund Purdom (ca Count Dracula), Gigi Reder (ca Rag. Filini), Ania Pieroni (ca Contessina Oniria), Federica Brion (ca Stefania), Susanna Martinková (ca Catarina), Andrea Gnecco (ca Kaspar), Filippo De Gara (ca Maggiordomo)

Giandomenico Fracchia este angajat la o companie imobiliara si, pentru ca este cel mai slab agent din firma, i se da de ales: sau incheie un contract in urmatoarele trei zile sau este dat afara. Sansa pare sa-i surada la aparitia unui potential client, dar e pe cale sa fie spulberata de pretentiile acestuia si suma mica pe care e dispus s-o ofere pentru o locuinta. Singura locuinta care se potriveste tuturor criteriilor cerute e castelul contelui Dracula, care avea contract cu respectiva firma. Filini nu e de acord sa cumpere fara sa vada mai intai locuinta, astfel ca cei doi (ambii trecuti binisor de 50 de ani) se vor pregati de drum. Daca principala problema a lui Filini este miopia, Fracchia este foarte fricos si in plus virgin (o calitate periculoasa mai ales in preajma unui vampir). Ajunsi in cele din urma la castel cei doi vor cunoaste in afara contelui Dracula alte cateva personaje: pe sora acestuia, contesa Oniria, pe servitorul lor Borisi, pe avocatul lui Dracula, pe logodnicul impus al Oniriei - Frankestein si pe Luna - o tanara pornita la vanatoare de vampiri.

 


 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-09-05)
Vizualizări: 630 | Tag-uri: comedie, Horror, Dracula, filme italiene, vampir, Fantozzi, Paolo Villaggio, Fracchia contro dracula | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: