Acasă » Articole » Filme Vechi

Gothika - Gotic (2003) subtitrat

Evaluarea IMDb:
5.8
Țară: USA,
98 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Thriller, Horror
Regizor: Mathieu Kassovitz
Distribuție: Halle Berry (ca Miranda Grey), Robert Downey Jr. (ca Pete Graham), Charles S. Dutton (ca Dr. Douglas Grey), John Carroll Lynch (ca Sheriff Ryan), Bernard Hill (ca Phil Parsons), Penélope Cruz (ca Chloe Sava), Dorian Harewood (ca Teddy Howard), Kathleen Mackey (ca Rachel Parsons), Matthew G. Taylor (ca Turlington), Andrea Sheldon (ca Tracey Seavers)

Sub îndrumarea soţului ei (CHARLES S. DUTTON), administrator şef al secţiei de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, Miranda tratează pacientele periculoase cu probleme psihice precum Chloe (PENELOPE CRUZ), o criminală extrem de carismatică, ale cărei confesiuni despre tortura satanică, ca digresiunile psihotice ale unei minţi paranoice sunt îndepărtate de medicul judicios.
Dar căsătoria confortabilă a Mirandei şi viaţa ei stabilă sunt puse în mod ameninţător în pericol după o întrevedere criptică cu o tânără misterioasă, întrevedere care duce la un coşmar mai dincolo de orice imaginaţie.
Când Miranda se trezeşte din oribilul incident, descoperă îngrozită că soţul ei a fost ucis, iar dovezile sângeroase conduc direct către ea. Neputând înţelege cum a comis un act nemotivat de o brutalitate totală împotriva unui om pe care îl iubea şi îl admira, Miranda se găseşte dintr-o dată închisă în Woodward, alături de pacientele extrem de instabile pe care obişnuia să le trateze cu o detaşare de profesionist.
Fără să-şi amintească ceva despre noaptea respectivă, cu excepţia unor fragmente de imagini bântuite de fata enigmatică, comportamentul doctoriţei devine din ce în ce mai straniu. Afirmaţiile de nevinovăţie sunt considerate coborâri abrupte în nebunie de către foştii colegi ca dr. Pete Graham (ROBERT DOWNEY JR.), colaboratorul admirator, dar sceptic al Mirandei, care şi el se lupta cu propriile probleme.
Obligată să se bazeze mai degrabă pe propriile instincte decât pe fapte, Miranda începe să creadă că a fost posedată de o forţă supranaturală hotărâtă să se răzbune cu preţul propriei normalităţi. În timp ce Chloe o atrage mai adânc în iadul său personal, Miranda trebuie să hotărască dacă este împinsă spre nebunie... sau se găseşte mai aproape de adevăr.

Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-05-14)
Vizualizări: 2289 | Tag-uri: Gothika, Robert Downey Jr, Thriller, halle berry, Horror | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: