Acasă » Articole » Filme Vechi

Grave Encounters - Intalnire grave (2011) subtitrat
Evaluarea:6.1
Țară: Canada,
92 minute
Limbi vorbite: Engleză, Japoneză
Gen(uri): Horror, Aventură, Mister
Regizor: Colin Minihan, Stuart Ortiz, The Vicious Brothers
Distribuție: Ben Wilkinson (ca Jerry Hartfield), Sean Rogerson (ca Lance Preston), Ashleigh Gryzko (ca Sasha Parker), Merwin Mondesir (ca T.C. Gibson), Juan Riedinger (ca Matt White), Bob Rathie (ca Kenny Sandavol), Fred Keating (ca Gary Crawford), Luis Javier (ca Javier Ortega), Mackenzie Gray (ca Houston Gray), Michele Cummins (ca Bathtub Demon)

Lance Preston si echipa "Grave Encounters" (reality show) filmeaza un episod in Spitalul de Psihiatrie Collingwood, spital abandonat in care se intampla fenomene ciudate de ani de zile.
La inceput ei cred ca sunt doar vorbe si ca nu este nimic ciudat in acel spital. Asa ca se hotarasc sa ramana peste noapte inchisi fara vreo cale de scapare. Dar se vor convinge ca nu este asa cum au crezut.
Grave encounters este un horror filmat in stilul found footage. Filmul reprezinta materialul gasit in urma unor filmari realizate de echipa "Grave Encounters" in spitalul de psihiatrie. Desi parerile criticilor sunt mixte, iar filmul este presarat din loc in loc cu clisee, el ramane fidel genului horror psiologic, acaparandu-si spectatorii cu povestea simpla, dar curata, intr-un crescendo patrunzator.


 

 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-05-12)
Vizualizări: 434 | Tag-uri: Horror, Aventura, Grave Encounters (2011), spital, Paranormal, Mister | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: