Acasă » Articole » Filme Vechi

Il secondo tragico Fantozzi - Secondo tragico Fantozzi, Il (1976) subtitrat

Evaluarea IMDb:7.8
Țară: Italy,
110 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Comedie
Regizor: Luciano Salce
Distribuție: Paolo Paoloni (ca Mega Direttore Galattico Duca Conte G.M.Balabam), Paolo Villaggio (ca Rag. Ugo Fantozzi), Anna Mazzamauro (ca Signorina Silvani), Gigi Reder (ca Rag. Filini), Ugo Bologna (ca Ispettor degli Ispettori, Corrado Maria Lobbiam), Mauro Vestri (ca Prof. Guidobaldo Maria Riccardelli), Plinio Fernando (ca Mariangela Fantozzi), Antonino Faà di Bruno (ca Mega Direttore Clamoroso, Duca Conte P.C.Semenzara), Nietta Zocchi (ca Contessa Serbelloni Mazzanti Viendalmare), Giuseppe Anatrelli (ca Geom. Calboni)

Fantozzi e pus de-a lungul filmului in situatii pe cat de comice pe atat de bizare, amintind uneori prin suprarealismul situatiilor de Monty Python. Filmul nu are o structura unitara, fiind mai degraba o alaturare de secvente care-l au in centrul lor pe Fantozzi. Intr-o prima secventa el este luat de patronul sau superstitios la Monte Carlo pentru a-i purta noroc la casino. Superstitiile acestuia-i creaza mai intai o imagine de homosexual, pentru ca mai tarziu sa-l faca sa pluteasca prin sala din cauza numarului mare de sticle de apa minerala pe care este obligat sa le bea. Ulterior vanatoarea la care participa se transforma intr-un veritabil razboi intre doua armate, cei capturati sau impuscati fiind dusi acasa asemeni unor trofee de catre vanatori. Pasiunea patronului pentru filmele de arta si in special pentru Crucisatorul Potemki, la care angajatii sunt obligati sa asiste inclusiv in ziua meciului cu Anglia, va duce la in cele din urma la revolta angajatilor, care vor fi obligati ulterior sa joace in fiecare sambata scena cea mai importanta a filmului.Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-11-22)
Vizualizări: 591 | Tag-uri: cazino.vanatoare, filme italiene, Razboi, Secondo tragico Fantozzi, Aventura, Il secondo tragico Fantozzi, Paolo Villaggio, contabil, comedie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: