Acasă » Articole » Filme Vechi

Il Signor Robinson - Domnul Robinson (1976) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.8
Țară: Italy,
107 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Comedie, Aventură, Romantic
Regizor: Sergio Corbucci
Distribuție: Paolo Villaggio (ca Robi), Zeudi Araya Cristaldi (ca Venerdi'), Anna Nogara (ca Magda), Percy Hogan (ca Mandingo)


Paolo Villaggio ia umorul lui Fantozzi-based și creează o versiune mai matură a lui, pur și simplu numit Robbie, de asemenea, mentionat ca "Robin", "Robi", "Robbi", sau "Rob". Robbie este un om bogat și bogat, care este căsătorit cu o femeie numită Magda. Într-o zi, ei decid să plece în vacanță. Magda sugerează prin feribot, în ciuda faptului că Robbie Hates călătorie pe mare. El sugerează, prin intermediul avionului, dar Magda are o frica de inaltimi. În timpul unui exercițiu de antrenament de urgență de rutină, Robbie accidental ia în serios. In acea noapte, apare o urgență reală, dar Robbie crede că e doar un burghiu. Acest act prostesc lasă Magda dar nici o opțiune de a părăsi nava singur, ceea ce face Robbie singura persoană la bordul navei, atunci când se scufundă. La trezirea, Robbie crede că totul este normal, dar el descoperă în curând el este cel rămas persoana de la bordul întreaga navă, care este acum în partea de jos a Oceanului Pacific. El scapă și ajunge pe o insulă pustie, forțat să trăiască á la "Robinson Crusoe". Robbie trebuie să supraviețuiască până în prezent ...Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-11-22)
Vizualizări: 641 | Tag-uri: naufragiat, Domnul Robinson, filme italiene, Aventura, Fantozzi, Paolo Villaggio, Insula, Romantic, Il signor Robinson, comedie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: