Acasă » Articole » Filme Vechi

Il tredicesimo apostolo - Alesul destinului (2011) subtitrat

Evaluarea IMDb: 7.8
Țară: Italy, 50 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Fantezie
Regizor: Alexis Cahill
Distribuție: Yorgo Voyagis (ca Padre Alonso), Luigi Diberti (ca Monsignor Demetrio Antinori), Claudio Gioè (ca Gabriel Antinori), Claudia Pandolfi (ca Claudia Munari), Stefano Pesce (ca Padre Isaia Morganti)

Gabriel Antinori este un tânăr preot și profesor de teologie. Iubit de studenții săi, Gabriel se ocupă cu studiul paranormalului la limita dintre știință și credință. Animat de dorința de a explora misterele vieții, Gabriel colaborează cu Congregația Adevărului, o instituție ecleziastică care verifică științific evenimente inexplicabile, instituție condusă de Monseniorul Demetrio Antinori, unchiul lui Gabriel. Gabriel Antinori se întâlnește cu psihoterapeutul Claudia Munari în timp ce cercetează doi gemeni care leviteazaa la 2 metri deasupra podelei. Părintele Gabriel se visează mereu că este pe acoperișul unei case, iar mama sa încearcă să-l salveze, murind ea în locul lui. Lui i s-a spus că tatăl său s-a sinucis, iar mama sa a murit în condiții misterioase, fiind crescut de către unchiul său Demetrio Antinori. Curând se dovedește că de cercetările sale se interesează și o persoană misterioasă, Bonifacio Serventi, care a făcut experimente paranormale pe oameni.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10

11.

12.

 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-05-05)
Vizualizări: 1615 | Tag-uri: apostol, filme italiene, stiinta, fantezie, Paranormal, Mister, preot, miniserie, credinta | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: