Acasă » Articole » Filme Vechi

L'amore e la guerra - Iubire in razboi (2007) subtitrat

Evaluarea IMDb:7.6
Țară: Italy,
200 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Drama, Razboi
Regizor: Giacomo Campiotti
Distribuție: Martina Stella (ca Albertina Regis), Daniele Liotti (ca Rocco Parri), Paolo De Giorgio, Rosabell Laurenti Sellers (ca Anita), Raffaele Vannoli, Federica Bern, Denis Fasolo (ca Tenente Walter Riccesi), Ludovico Fremont (ca Tenente Ranieri), Marco Gambino (ca Soldier), Emanuela Grimalda (ca Cosima)

Suntem în 1917 și Italia luptă în Primul Război Mondial. La Torino, tânăra contesă Albertina Regis poartă o corespondență intensă cu un locotenent pe care nu l-a întâlnit niciodată. Acesta moare, dar vestea nu ajunge la Albertina care, spre disperarea tatălui ei general, pleacă și ea pe front, ca infirmieră. În realitate, scrisorile romantice care au cucerit-o n-au fost scrise de locotenent, ci de unul dintre sergenții acestuia, Rocco Parri. Albertina și Rocco se întalnesc pe front, devin prieteni, iar prietenia se transformă treptat în iubire. Dar fericirea, ca și victoria, se lasă mult așteptată.


Part.1
Part.2


 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-05-14)
Vizualizări: 1145 | Tag-uri: război, L'amore e la guerra, Razboi, filme italiene, drama, daniele liotti, primul razboi mondial | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: