Acasă » Articole » Filme Vechi

La Masseria Delle Allodole - The Lark Farm - Ferma ciocarliilor (2007) subtitrat

Evaluarea IMDb:6.3
Țară: Italy,
122 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Drama, Istoric
Regizor: Paolo Taviani, Vittorio Taviani
Distribuție: Paz Vega (ca Nunik), Moritz Bleibtreu (ca Ferzan), Ángela Molina (ca Ismene), Tchéky Karyo (ca Aram), Arsinée Khanjian (ca Armineh), André Dussollier (ca Col. Arkan), Mohammad Bakri (ca Nazim), Christo Jivkov (ca Sarkis), Alessandro Preziosi (ca Egon), Hristo Shopov (ca Isman)

Povestea filmului este inspirata din romanul best-seller scris de Antonia Arslan, in care se relateaza povestea clanului Avakian, o familie armeana din Turcia . Avakians este convins că valul de ostilitati in crestere din partea turcilor nu ii va afecta familia nu acorda atentie semnelelor de avertizare şi stabileste o reuniune de familie cu cei doi fii Aram, care locuieşte în Turcia, şi Assadour, un respectat medic în Veneţia. Aceste iluzii să se destrama atunci când un militar turc patrunde in casa si ucide pe fiecare membru de sex masculin al familiei , forţand femeile sa marsaluiasca pana la Trek off în deşertul sirian, unde vor fi lăsate să putrezească. Cu ele merge unul dintre băieţeii familiei , care a fost îmbrăcat într-o fată, pentru a nu fi ucis. Între timp, un ofiţer chipeş turc se indragosteste de sora lui Aram şi incearca sa o salveze.

1.
2.


 
 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2017-02-05)
Vizualizări: 1201 | Tag-uri: La Masseria Delle Allodole, drama, armeni, istoric, Turcia, imperiu otoman, The Lark Farm | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: