Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

La soupe aux choux - Supa de varza (1981) subtitrat
Evaluarea IMDb: 6.4
Țară: France,
98 minute
Limbi vorbite: Franceză, Rusă
Gen(uri): SF, Comedie
Regizor: Jean Girault
Distribuție: Louis de Funès (ca Claude Ratinier, Le Glaude), Jean Carmet (ca Francis Chérasse, Le Bombé), Jacques Villeret (ca l'Oxien, La Denrée), Claude Gensac (ca Amelie Poulangeard), Henri Génès (ca le brigadier chef), Marco Perrin (ca le maire), Christine Dejoux (ca Francine), Gaëlle Legrand (ca Catherine Lemouette), Catherine Ohotnikoff, Philippe Ruggieri (ca Robert)

Claude Ratinier (Le Glaude) si Francis Chérasse (Le Bombé) sunt doi batrani singuri ce sunt uniti de o frumoasa prietenie si locuiesc intr-un mic satuc din Franta ramas mult in urma in ceea ce priveste modernismul. Linistea celor doi batrani , ce era codimentata din plin de paharelele de vin ce le serveau, este tulburata de un extraterestru venit dupa planeta Ox. Extraterestrul e servit de batranul Le Glaude cu faimoasa sa supa de varza. Acesta duce supa in lumea sa si drept rasplata pentru ospitalitate o invie pe sotia lui Le Glaude, Francine , ce decedase cu ceva ani in urma. Francine descopera ca e din nou tanara si vrea sa traiasca viata din plin asa ca isi paraseste sotul si pleaca la Paris. Cei doi batranei devin tinta glumelor rautacioase din partea comunitatii pentru ca stau in calea progresului refuzand sa se lase expropriati si sa permita contruirea unui parc de distractii pe locul caselor lor.

Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-05-18)
Vizualizări: 6637 | Tag-uri: Louis de Funès, comedie, Sat, La soupe aux choux, batrani, SF, Louis de Funes, VIN, varza | Rating: 5.0/3