Acasă » Articole » Filme Vechi

Le cercle rouge - Cercul rosu ( 1970 ) subtitrat

Evaluarea IMDb:8.1
Țară: France,
140 minute
Limbi vorbite: Franceză
Gen(uri): Thriller, Drama, Crima
Regizor: Jean-Pierre Melville
Distribuție: Alain Delon (ca Corey), Bourvil (ca Le Commissaire Mattei), Gian Maria Volontè (ca Vogel), Yves Montand (ca Jansen), Paul Crauchet (ca Le Receleur), Paul Amiot (ca L'inspecteur général de la police), Pierre Collet (ca Le Gardien de prison), André Ekyan (ca Rico), Jean-Pierre Posier (ca L'assistant de Mattei), François Périer (ca Santi)

Corey (Alain Delon) este eliberat din inchisoare si este gata sa isi reia viata de acolo de unde o lasase. Se pare ca timpul pe care l-a petrecut inchis nu i-a servit ca lectie, pentru ca, de indata ce este din nou liber, ajuta un evadat sa se ascunda de politie si da o noua lovitura... Organizatia ameninta cu moartea numerosi oameni importanti din Londra, in schimbul unei sume de bani. Apare detectivul psihometric Derick Yale si inspectorul Parr care incearca sa il demaste pe capul organizatiei. Finalul este unul spectaculos cu o rastunare de situatie. 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2017-01-25)
Vizualizări: 1194 | Tag-uri: Gian Maria Volonte, alain delon, Yves Montand, Bourvil, Crima, drama, Thriller, Le cercle rouge | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: