Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

Les Malheurs d'Alfred - Ghinionistul (1972) subtitrat
Evaluarea IMDb:6.1
Țară: France,
98 minute
Limbi vorbite: Franceză
Gen(uri): Comedie, Romantic, Sport
Regizor: Pierre Richard
Distribuție: Pierre Richard (ca Alfred Dhumonttiey), Anny Duperey (ca Agathe Bodard), Jean Carmet (ca Paul), Yves Robert (ca L'observateur parisien), Robert Dalban (ca Gustave, le chauffeur de Morel), Paul Préboist (ca Le paysan)

Alfred este foarte afectat atunci cand iubita sa decide brusc sa se calugareasca, avand chiar ganduri sinucigase, numai ca este salvat impreuna cu Agathe, o frumoasa prezentatoare de televiziune care are si ea mari necazuri in dragoste. Cei doi isi fac confidente si Alfred abandoneaza gandurile negre fiindca incepe sa se indragosteasca de Agathe. Aceasta insa nu este deloc impresionata de Alfred, ci inca se gandeste la iubitul ei casatorit. Gata sa faca orice ca sa o cucereasca, Alfred este in stare chiar sa participe la un concurs pe echipe, care este prezentat de Agathe. Ghinionul lui este insa coprezentatorul, care este chiar iubitul casatorit al lui Agathe.Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-12-20)
Vizualizări: 586 | Tag-uri: Sport, Les malheurs d'Alfred, Romantic, Pierre Mondy, Ghinionistul, comedie, Pierre Richard, concurs | Rating: 5.0/1