Acasă » Articole » Filme Vechi

Mais ou est donc passee la 7eme compagnie - Unde este compania a 7-a (1973) subtitrat
  Evaluarea IMDb: 6.8
Țară: France,
95 minute
Limbi vorbite: Germană, Franceză
Gen(uri): Acțiune, Comedie, Război
Regizor: Robert Lamoureux
Distribuție: Pierre Mondy (ca Sergent Chaudard), Jean Lefebvre (ca Pitivier), Aldo Maccione (ca Tassin), Robert Lamoureux (ca Colonel Blanchet), Pierre Tornade (ca Capitaine Dumont)
Dupa debarcarea din iunie 1940 , compania a 7a de transmisiuni a Armatei franceze , dispare , intr-o padure , dar este capturata de nemti . Numai trei oameni nu sunt capturati : Pithivier, Tassin si Chaudard . Ei stabilesc o legatura telefonica intre locul unde se afla ei si padurea unde Compania a 7 a se afla regrupata .Cei trei , in incercarile lor de a salva Compania , intalnesc un locotenent , pilot de vanatoare, care preia comanda grupului . Dupa mai multe peripetii, in care sunt fortati sa lupte impotriva unor nemti , carora le fura vehicolul pe care se chinuie sa-l “conduca ” dar mai ales sa foloseasca tunul situat deasupra soferului .Pe drum ei intalnesc un convoi de prizonieri, convoi ce nu era altul decat Compania a 7a. Incepe o actiune de distragere a atentiei paznicilor pentru a putea elibera prizonierii.
 


 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-04-24)
Vizualizări: 1060 | Tag-uri: război, compania a 7-a, Razboi, Pierre Mondy, Jean Lefebvre, nazisti, Mais où est donc passée la 7ème com, Unde este compania a șaptea?, comedie, WW2 | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: