Acasă » Articole » Filme Vechi

Once Upon a Time in America - A fost odata in America (1984) subtitrat

Evaluarea IMDb:8.4
Țară: Italy,
229 minute
Limbi vorbite: Engleză, Franceză, Italiană
Gen(uri): Dramă, Crimă
Regizor: Sergio Leone
Distribuție: Robert De Niro (ca David 'Noodles' Aaronson), James Woods (ca Maximilian 'Max' Bercovicz), Elizabeth McGovern (ca Deborah Gelly), Joe Pesci (ca Frankie Manoldi), Burt Young (ca Joe), Tuesday Weld (ca Carol), Treat Williams (ca James Conway O'Donnell), Danny Aiello (ca Police Chief Vincent Aiello), William Forsythe (ca Philip 'Cockeye' Stein), Darlanne Fluegel (ca Eve)

O poveste epica, remarcabila a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supravietuit prohibitiei. Ei se reintalnesc dupa 35 ani si incearca sa se salveze. Filmul poate fi privit si ca o poveste a unui om care este in razboi cu el insusi. David “Noodles” Aaronson (de Niro) este un criminal salbatic si neindurator, dar iubitor si cald in acelasi timp.Conflictul firii sale il constituie Deborah, femeia pe care o iubeste si care incearca sa il schimbe. Desi ea este singurul lucru pur si sincer din viata lui, Noodles nu ezita sa o violeze in momentul in care vrea sa il paraseasca.De aceea “Once Upon a Time in America” nu este doar un film cu si despre gangsteri. Este si o introspectie analitica in sufletul lui Noodles.

1.2.3.

Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-07-15)
Vizualizări: 783 | Tag-uri: Crima, Once Upon a Time in America, William Forsythe, filme italiene, drama, Danny Aiello, Robert De Niro, gangsteri, Joe Pesci, prohibitie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: