Acasă » Articole » Filme Vechi

Pasqualino Settebellezze - Seven Beauties - Sapte Frumoase (1975) subtitrat

Evaluarea IMDb:8.0
Țară: Italy,
115 minute
Limbi vorbite: Engleză, Germană, Spaniolă, Italiană
Gen(uri): Drama, Comedie, Razboi
Regizor: Lina Wertmüller
Distribuție: Giancarlo Giannini (ca Pasqualino Frafuso aka Settebellezze), Fernando Rey (ca Pedro the Anarchist Prisoner), Shirley Stoler (ca The Prison Camp Commandant), Elena Fiore (ca Concettina, a Sister), Piero Di Iorio (ca Francesco - Pasqualino's comrade), Enzo Vitale (ca Don Raffaele), Roberto Herlitzka (ca Socialist), Lucio Amelio (ca Lawyer), Ermelinda De Felice (ca Pasqualino's Mother), Bianca D'Origlia (ca The Psychiatrist)

Pasqualino Settebellezze-Are sapte surori care il adora, si se vede intr-o zi nevoit sa comita o crima pentru a o apara pe Concetta. Prietenul Concettei a inselat-o si a obligat-o sa se prostitueze intr-un bordel. Pasqualino nu vrea la inceput sa isi asume sarcina de a apara onoarea surorii sale, dar in cele din urma il omoara pe tanarul in cauza. Ca urmare, el este descoperit si incarcerat. Pentru a scapa de inchisoare, Pasqualino se ofera voluntar sa plece in armata, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Din nefericire, el ajunge intr-un lagar de concentare, unde insa reuseste sa supravietuiasca pentru ca o seduce pe cea care e la conducerea lagarului.


 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-11-22)
Vizualizări: 460 | Tag-uri: Crima, comedie, război, filme italiene, Mafia, Razboi, lagar, drama, Giancarlo Giannini, Seven Beauties | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: