Acasă » Articole » Filme Vechi

Scuola di ladri - Scoala de hoti (1986) subtitrat

Evaluarea IMDb:5.6
Țară: Italy,
96 minute
Limbi vorbite: Italiană
Gen(uri): Comedie
Regizor: Neri Parenti
Distribuție: Massimo Boldi (ca Egisto Siraghi), Paolo Villaggio (ca Dalmazio Siraghi), Lino Banfi (ca Amalio Siraghi), Enrico Maria Salerno (ca Alibrando Siraghi), Barbara Scoppa (ca Marisa Padovan), Ennio Antonelli (ca Finto prete), Antonio Barrios (ca Franco Nero), Claudio Boldi (ca La guardia), Corrado Monteforte (ca Minotti), Antonio Allocca (ca Facoltoso contadino di Caserta)

Trei persoane care au numele Siraghi, Dalmazio - un agent de securitate la o instituţie bancară ce este dat afară din cauza idioţeniei crase de care a dat dovadă în exercitarea funcţiei, Amalio - cam nătâng din fire a ajuns să plimbe câinii stăpânilor care nu au timp de aşa ceva şi Egisto - un nătăfleţ care spală parbrize prin intersecţii, primesc fiecare câte o invitaţie de la un presupus unchi de al lor pe nume Alibrando Siraghi de a-i face o vizită. Ajunşi in somptuoasa vilă a unchiului, cei trei află că sunt unicii nepoţi descendenţi ai acestuia şi ştiind că sunt nişte epave umane condamnate la sărăcie eternă din cauza idioţeniei lor, unchiul vrea să le ofere şansa de a ajunge bogaţi ca el. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă cei trei nepoţi este să lase deoparte onestitatea şi să se apuce de furat. După o perioadă de pregătire de o lună, cele trei carcase umane sunt transformate de Nero, mâna dreaptă a unchiului, în profesionişti adevăraţi ai hoţiei.


Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-11-20)
Vizualizări: 4569 | Tag-uri: Scoala de hoti, Fantozzi, Paolo Villaggio, hoti, filme italiene, Scuola di ladri, comedie | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: