Acasă » Articole » Filme Vechi

The Barber Of Siberia - Barbierul din Siberia (1998) subtitrat

Evaluarea IMDb:7,9
Țară: Russia,
180 minute
Limbi vorbite: Engleză, Germană, Franceză, Rusă
Gen(uri): Dramă, Comedie, Romantic
Regizor: Nikita Mikhalkov
Distribuție: Julia Ormond (ca Dzheyn), Aleksey Petrenko (ca Radlov), Richard Harris (ca Makkreken), Marat Basharov (ca Polievskiy), Daniel Olbrychski (ca Kopnovskiy), Robert Hardy (ca Forsten), Elizabeth Spriggs (ca Perepelkina), Oleg Menshikov (ca Tolstoy), Vladimir Ilin (ca Mokin), Nikita Tatarenkov (ca Alibekov)

Un inventiv antreprenor soseste in Rusia cu gandul de a vinde, pentru teritoriile salbatice din Siberia, noua inventie – o masina de taiat pomi. Asistenta sa, Jane Callahan, o frumoasa americanca, se indragosteste de un tanar ofiter rus, cu o voce de aur, Andre Tolstoi. Tumultoasa lor poveste de dragoste e brusc intrerupta, cand Andre, este acuzat pe nedrept, de atentat antiguvernamental si exilat in Siberia. In 1885, Jane Callahan soşeste în Rusia pentru a-l ajuta pe McCracken, un inginer obsedat de maşinăriile sale, să capete fonduri din partea Marelui Duce. Pe drum ea îl cunoaşte pe Andrei Tolstoi, un tânăr cadet pasionat de muzica de operă. Întâmplarea face ca cei doi să se reîntâlnească laa Academia Militară, unde Jane merge să îl convingă pe influentul general Radlov de utilitatea maşinăriei lui McCracken. Atât Tolstoi, cât şi Radlov se îndrăgostesc de Jane, însă aceasta nu poate să renunţe la niciunul dintre ei, din motive diferite. După ce Tolstoi îşi declară sentimentele în prezenţa rivalului său Radlov, îşi atrage aversiunea acestuia. Petrece o noapte de dragoste cu Jane, dar o surprinde apoi negând vreo relaţie cu el. Simţindu-se trădat, cuprins de gelozie, îl atacă pe generalul Radlov şi, ca urmare, este deportat în Siberia. Jane nu încetează să se gândească la el, pentru ca, după zece ani, să meargă în Siberia să-l găsească. Fără să îl vadă fizic, descoperă în casa lui spiritul unei ţări uriaşe care îi va ascunde pe vecie secretul.
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-01-23)
Vizualizări: 687 | Tag-uri: ofiter, TAR, Romantic, Cadet, Barbierul din Siberia, drama, The Barber Of Siberia, Siberia, Rusia, comedie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: