Acasă » Articole » Filme Vechi

The Last Don - Ultimul Don 1 (1997) subtitrat

Evaluarea IMDb:7.2
Țară: USA,
258 minute
Limbi vorbite: Engleză, Italiană
Gen(uri): Dramă, Crimă
Regizor: Graeme Clifford
Distribuție: Danny Aiello (ca Don Domenico Clericuzio), Rory Cochrane (ca Dante Clericuzio), Kirstie Alley (ca Rose Marie Clericuzio), David Marciano (ca Giorgio Clericuzio), David Gianopoulos (ca Petie Clericuzio), Danny Mastrogiorgio (ca Vincent Cleriuzio), Joe Mantegna (ca Pippi De Lena), Daryl Hannah (ca Athena Aquitane), Jason Gedrick (ca Cross De Lena), Robert Wuhl (ca Bobby Bantz)

Filmul prezinta o familie italiană de gangsteri comparațiv inevitabil cu "The Godfather". Condusa de Don Domenico Clericuzio, familia execută o bandă rivală în noaptea nuntii fiicei lui Don, inclusiv noul ei soț, fiul rivalului său. Din păcate, fiica devine gravidă și repercusiunile in derivă pentru viitor. Spanning 1964-1985, filmul sare înainte cu nepotul care a crescut nemilos și in intrigă. Un co-rival din familie este un nepot care a fost crescut să ia locul tatălui său în familie ca un asasin si și-a stabilit locul său asasinand unu om care a ucis fiica unui senator . Cu toate acestea, el este dovedit a nu fi suficient de nemilos și se mută în afacerea familiei, cazinoul din Las Vegas. Când nepotul se indragosteste de o actrita frumoasa, totul este stabilit de nepot să preia afacerea de familie.

1.2.


Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-10-05)
Vizualizări: 2280 | Tag-uri: Crima, The Last Don (1997), Mafia, Ultimul Don, drama, Danny Aiello, gangsteri | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: