Acasă » Articole » Filme Vechi

The Last Station - Ultima Statie (2009) subtitrat

Evaluarea IMDb:7.0
Țară: Germany,
112 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Drama, Romantic, Biografic
Regizor: Michael Hoffman
Distribuție: Helen Mirren (ca Sofya), Christopher Plummer (ca Tolstoy), Paul Giamatti (ca Chertkov), James McAvoy (ca Valentin), John Sessions (ca Dushan), Patrick Kennedy (ca Sergeyenko), Kerry Condon (ca Masha), Anne-Marie Duff (ca Sasha), Tomas Spencer (ca Andrey), David Masterson (ca Reporter)

Dupa 50 de ani de casatorie in care i-a fost devotata trup si suflet, crezand in geniul si in misiunea sa literar-culturala, sotia lui Tolstoi se trezeste intr-o situatie extrema in care ar putea pierde totul. Hotarat sa ia calea propriei sale religii, mare scriitor rus decide sa renunte la titlul sau nobiliar si la avere, si sa adopte o viata de pauperitate voluntara, de vegetarianism fanatic si de abstinenta sexuala. Mai mult decat atat, asistentul acestuia, Certkov, pe care Sofia nu l-a tolerat niciodata, este foarte aproape de a-l convinge pe Tolstoi sa-si modifice testamentul si sa-si lase proprietatile si imensa avere poporului rus, in detrimentul sotiei sale si a celor 13 copii pe care i-a avut cu aceasta.

 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-02-10)
Vizualizări: 541 | Tag-uri: Romantic, Tolstoi, Biografic, drama, scriitor, The Last Station, RUS, Ultima Statie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: