Acasă » Articole » Filme Vechi

The Mothman Prophecies - Profetiile omului molie (2002) subtitrat
Evaluarea IMDb:6.5
Țară: USA,
119 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Thriller, Horror, Dramă, Mister
Regizor: Mark Pellington
Distribuție: Richard Gere (ca John Klein), David Eigenberg (ca Ed Fleischman), Debra Messing (ca Mary Klein), Yvonne Erickson (ca Dr. McElroy), Will Patton (ca Gordon Smallwood)

  Mothman Prophecies este un film 2002 thriller psihologic,mister,horror regizat de Mark Pellington, bazat pe cartea cu același nume de parapsihologul și autorul Fortean John Keel. Scenariul a fost scris de Richard Hatem. Stelele din film Richard Gere ca John Klein, un reporter care cercetează legenda . Ziaristul cronicar Ioan Klein (Gere) și soția sa, Maria (Messing) sunt implicati într-un accident de masina. Mary, șoferul vehiculului, se abate de la drum pentru a evita lovirea . O scanare a creierului arată dovezi de o tumoare pe creier și ea moare ulterior. Mai târziu, John descoperă o varietate de desene misterioase pe care ea le a creat, înainte de moartea ei, ilustrând o creatură înaripată negra si ciudata pe care a văzut-o în noaptea accidentului.

 

 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2015-04-26)
Vizualizări: 1044 | Tag-uri: Horror, Profetiile Omului Molie, drama, Thriller, Richard Gere, Mister, Profeţia, The Mothman Prophecies | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: