Filme subtitrate, Filme vechi, Sport la Tv, actiune, comedie, razboi, mafia, filme italiene, istoric, drama, biografic

Acasă » Articole » Filme Vechi

The Woman in White - Femeia in Alb (1997) subtitrat
Evaluarea IMDb:7.2
Țară: UK,
125 minute
Limbi vorbite: Engleză
Gen(uri): Thriller, Mister
Regizor: Tim Fywell
Distribuție: Tara Fitzgerald (ca Marian Fairlie), Justine Waddell (ca Laura Fairlie), Andrew Lincoln (ca Walter Hartright), Susan Vidler (ca Anne Catherick), John Standing (ca Mr. Gilmore), Adie Allen (ca Margaret Porcher), Ian Richardson (ca Mr. Fairlie), James Wilby (ca Sir Percival Glyde), Timothy Carlton (ca Glyde's Lawyer), Simon Callow (ca Count Fosco)

Walter Hartright, un profesor de desen din Londra, trebuie să călătorească la Limmeridge House unde a fost angajat de sir Frederick Fairlie să fie profesorul nepoatelor sale, Marian și Laura Halcombe. Cu o zi înainte de plecare, în timpul unei plimbări e abordat de o femeie îmbrăcată în alb, care îi cere detalii despre drumul spre Londra și care îl intrigă pe tânărul Walter prin apariția ei bizară.La Limmeridge House, Walter și Laura se îndrăgostesc unul de celălalt, însă ea e logodită cu Percival Glyde cu care trebuie să se căsătorească în curând. Totodată Walter constată cu surprindere asemănarea fizică dintre Laura și femeia în alb, despre care află ulterior că a fugit dintr-un azil. La scurt timp după căsătoria Laurei cu Percival, iese la iveală intenția soțului de a-și însuși averea soției, ceea ce îi face pe Marian și Walter să-și unească eforturile pentru a o salva pe Laura din acest mariaj.

 


 
Categorie: Filme Vechi | Adăugat de: Soke (2016-12-17)
Vizualizări: 799 | Tag-uri: Mister, Tara Fitzgerald, fantoma, Sora, Femeia in Alb, Thriller, The Woman in White, londra | Rating: 5.0/2