Filme Generatia65

Luni, 2019-05-20

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneBelow (2002)
 

Below (2002)
105 minute
Actiune, Thriller, Horror, Mister
Bruce Greenwood

Below e un inspaimantator si claustrofob exercitiu de stil. In 1943, echipa lui Tiger Shark, un submarin american din Atlantic, salveaza trei supravietuitori ai unei nave-spital britanice care a fost atacata de germani. Unul dintre acestia, o sora medicala, starneste tensiuni in interiorul echipei complet masculine din momentul in care paseste pe punte. Comandantul Brice incearca din rasputeri sa tina echipa neascultatoare sub frau, dar dupa ce sufera mari pierderi in urma unui bombardament nazist totul o ia razna si o serie de intamplari supranaturale innebuneste echipajul: o fata misterioasa apare in fereastra, un fonograf fantomatic reda fara oprire un disc Benny Goodman si un cadavru pare sa vorbeasca. Doar ca toate acestea sunt doar inceputul. Curand, se descopera ca Brice nu le-a spus subalternilor intregul adevar in legatura cu un accident care se intamplase cu ceva timp in urma pe vas.


Below, 2002, Actiune, Thriller, Horror, Mister, Bruce Greenwood, Atlantic, submarin


Sursa: http://soke.ucoz.com/
Categorie: Thriller | Adăugat de: Soke (2019-01-28) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 95 | Tag-uri: Thriller, Bruce Greenwood, Horror, Below, Atlantic, submarin, 2002, actiune, Mister | Evaluare: 5.0/1

Filme generatia65 © 13.07.2013