Filme Generatia65

Luni, 2019-05-20

filme, subtitrat, generatia65, razboi, sport, crima, SportTv, Filme Generatia65, Filme Subtitrate, biografic, filme online, istoric, actori, colectii, sorin-soke site, filme subtitrate, filme buneThe Flock (2007)
 

The Flock (2007)
96 minute
Thriller, Drama, Crima, Mister
Richard Gere

Urmareste povestea lui Errol Babbage, un ofiter de pace epuizat care, dupa 18 ani, este obligat sa renunte la meseria lui - monitorizarea unor persoane condamnate pentru abuzuri sexuale. Cu stilul sau deloc ortodox, Babbage, care este orice, dar nu un agent ca la carte, i-a deranjat clar pe superiorii sai. Ca urmare, in ultimele sale saptamani de lucru trebuie sa instruiasca o tanara care il va inlocui. O adolescenta este data disparuta, iar Babbage e convins ca de vina este unul dintre obsedatii sexuali condamnati pe care ii monitorizeaza el. Dar nimeni nu il crede. Instruind-o pe tanara sa protejata sa mearga pana dincolo de granitele procedurilor obisnuite, Babbage plonjeaza impreuna cu ea in lumea sordida a TURMEI sale depravate. Uncenica lui - ca si publicul, de altfel - nu poate fi sigura daca Babbage este singurul agent decis sa o salveze pe fata disparuta sau daca este deja un om care a pasit prea departe in abisul in care a trait la extreme, timp de atatia ani. Acest film chinuitor ridica o diversitate de intrebari pe teme complexe, tulburatoare, toate centrate asupra violentei umane si dezbatand "cruzimea omului fata de om". Istoria a demonstrat ca suntem cele mai feroce creaturi de pe planeta. Toate celelalte animale ucid doar pentru hrana sau pentru a-si apara teritoriul. Pentru ce ucidem noi insa? Cu siguranta, razboiul este cea mai ampla si mai eficient organizata orgie a crimei, ascunsa de obicei sub masca superioritatii de natie sau religie. Stiinta si istoria au dezvaluit ca salbaticia noastra are radacini biologice, provenind din luptele tribale date in urma cu milioane de ani, pentru supravietuire… Pentru ce mai luptam insa acum? Toata aceasta cruzime si violenta a ramas acolo, precum apendicele nostru - un atavism inca prezent, desi inutil.

The Flock, 2007, Thriller, Drama, Crima, Mister, Richard Gere, cruzime, violenta, obsedatii sexuali


Sursa: http://soke.ucoz.com/
Categorie: Thriller | Adăugat de: Soke (2019-01-27) | Autor: filme generatia65 W
Vizualizări: 85 | Tag-uri: Crima, drama, 2007, Richard Gere, obsedatii sexuali, Thriller, violenta, The Flock, Mister, cruzime | Evaluare: 5.0/1

Filme generatia65 © 13.07.2013